KRÉTA e-ELLENŐRZŐ, e-ÜGYINTÉZÉS, e-NAPLÓ
Belépési gond esetén keressék Soós Péter rendszergazdát vagy Kovács Pál igazgató-helyettest!


Bővített gondviselői jogosultságokat generáltunk az iskolánkban tanulói jogviszonnyal rendelkező tanulók gondviselő/szülői számára. Erről az intézményünkben gondviselő/szülőknek - amennyiben a rendszerben az e-mailcím rögzítve van - e-mail értesítést is kapniuk kellett. Ezektől a gondviselő/szülőktől az e-mail azt kéri, hogy egy megadott linken keresztül módosítsák a rendszer által kiosztott jelszót, ez után kaphatják meg a másik azonosítót, a bővített gondviselői jogosultság belépési felhasználónevét. (A tanulói oktatási azonosítós belépés továbbra is működik, ekkor azonban - az eddigiekhez hasonlóan - csak az e-ELLENŐRZŐ megtekintésére, az Üzenetek, a Kérdőívek funkció használatára van lehetőség.)

A bővített gondviselői jogosultság minden gondviselői joggal rendelkező szülő számára generálódott. Ezzel a jogosultsággal a gondviselő/szülő az eddigi e-ELLENŐRZŐ funkció mellett e-ÜGYINTÉZÉSHEZ is jogosultságot kap, az átlépéséhez a KRÉTA felületen - a már megszokott ikonok mellett - egy újabb eszköztár ikont is találhat, amivel közvetlenül elérheti az e-ÜGYINTÉZÉS felületét. Alább közzétettük az e-ÜGYINTÉZÉS közvetlen linkjét is.

Amennyiben Ön, mint gondviselő/szülő leadott e-mailcím híján nem kapott az újfajta hozzáférésről e-mailt, kérelmére papír alapon átadjuk azt az Ön számára.

Jelszó módosítási lehetőség böngészőben futtatott KRÉTA esetében: A felszín jobb felső részében, a felhasználói név melletti legördülő menüből a "Profilbeállítások" menü "Jelszó módosítása" fülén.