BAKONY vándortábor 2022.07.13-tól 2022.07.19-ig
frissülő tudnivalók, letölthető anyagok

Utazási információk:
- Gyülekezés - 2022. július 13. (szerda) 7:30-7:45 között a Keleti pu. előcsarnokában az Indulás-Érkezés információs táblák előtt.
- Hazaérkezés - 2022. július 19. (kedd) 19:28-ra a Kelenföldi pu-ra a "Mura" intercity-vel. (Figyelem! Az érkezés helyszíne és ideje MÁV változás miatt módosult az eredetihez képest.) A pontos érkezésről a helyszíni információk alapján tájékozódhat!

A tábor indulásáig felmerülő kérdéseiket a vandortabor.niai@gmail.com címre küldhetik el!Mi történik, ha a csoport egy tagja valamilyen váratlan okból (pl. betegség miatt) nem tud részt venni a táborozáson?

Az Országos Erdészeti Egyesület tájékoztatása szerint: Lemondás a tábor kezdetét megelőző 7. napig (esetünkben 2022. július 6-ig) lehetséges, ebben az esetben a már befizetett részvételi díjat visszautalja az Egyesület. Ha a tábort megelőző 7 napon belül történik lemondás, a befizetett részvételi díj visszafizetését már nem tudják garantálni, ebben az esetben is érdemes azonban jelezni a lemondást...
Lemondás esetén kérjük:
1. Jelezzék a problémát közvetlenül a vándortáboros e-mail címen (vandortabor.niai@gmail.com) Kovács Pál táborvezető számára! A lemondó e-mailben küldjék meg annak a gondviselői bankszámlának a számát és a tulajdonos nevét, ahova a visszautalást kérik! Alapértelmezett esetben Kovács Pál, táborvezető intézkedik a lemondás ügyében.
2. Amennyiben ezt Kovács Pál az OEE-vel való egyeztetés után kéri, akkor vegyék fel a kapcsolatot közvetlenül is az Országos Erdészeti Egyesülettel!
- Telefon: 06-1-212-7518
- e-mail: info@erdeivandor.hu
- honlap: www.erdeivandor.hu; www.oee.hu
- cím: 1021 Budapest, Budakeszi út 91.