PILIS vándortábor 2021.07.26-tól 2021.08.01-ig
frissülő tudnivalók, letölthető anyagok


GYÜLEKEZÉS: A BATTTHYÁNY TÉREN a HÉV VÉGÁLLOMÁSNÁL 2021. július 26. (hétfő) 9.40-10.00 között. Diákigazolványt és - akinek van - érvényes BKK bérletet kérjük, a gyerekek hozzanak magukkal!Kérjük, hogy a táborozókat gondviselője kísérje ki a gyülekezéshez!
Figyelem: A letölthető nyilatkozatokat a gyülekezőre kitöltve-aláírva hozzák magukkal és azokat leadni szíveskedjenek!
- nyilatkozat-1. letölthető innen
- nyilatkozat 2. letölthető innen
ÉRKEZÉS: A BATTHYÁNY TÉRRE 2021. augusztus 1. (vasárnap) 17.45-18.30 között, a várható időpontról a nap folyamán telefonálunk majd (aznapra még van programunk, a szentendrei átszállási (hajó-HÉV) idő befolyásolja az érkezést...).

Kérjük, ne feledjék: az első napon csak vacsorát kapunk központilag, a tízórait, ebédet csomagolva, szendvics formájában kell a táborozóknak magukkal hozniuk!

A tábor indulásáig felmerülő kérdéseiket a vandortabor.niai@gmail.com címre küldhetik el!


Mi történik, ha a csoport egy tagja valamilyen váratlan okból (pl. betegség miatt) nem tud részt venni a táborozáson?

Az Országos Erdészeti Egyesület tájékoztatása szerint: Lemondás a tábor kezdetét megelőző 7 napig (esetünkben 2021. július 18-ig) lehetséges, ebben az esetben a már befizetett részvételi díjat visszautalja az Egyesület. Ha a tábort megelőző 7 napon belül történik lemondás, a befizetett részvételi díj visszafizetését már nem tudják garantálni, ebben az esetben is érdemes azonban jelezni a lemondást...
Lemondás esetén kérjük:
1. Jelezzék a problémát közvetlenül a vándortáboros e-mail címen (vandortabor.niai@gmail.com) Kovács Pál táborvezető számára! A lemondó e-mailben küldjék meg annak a gondviselői bankszámlának a számát és a tulajdonos nevét, ahova a visszautalást kérik! Alapértelmezett esetben Kovács Pál, táborvezető intézkedik a lemondás ügyében.
2. Amenyiben ezt Kovács Pál az OEE-vel való egyeztetés után kéri, akkor vegyék fel a kapcsolatot közvetlenül is az Országos Erdészeti Egyesülettel!
- Telefon: 06-1-212-7518
- e-mail: info@erdeivandor.hu
- honlap: www.erdeivandor.hu; www.oee.hu
- cím: 1021 Budapest, Budakeszi út 91.